BME-VBK Mentor Kör

Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar - Mentor Kör

mentorlogó

BME-VBK Mentor Kör

--------------------------
A Mentor Kör támogatója:

--------------------------

Az oldal látogatóinak száma
2010. július 28. óta:


Online Count
--------------------------
Matematika és fizika interaktív gyakorlófelület

BME-VBK Mentor Kör

.:: Vezetőség ::.


Kovács Márk
Elnök

+36302400777
kovacs.mark@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Márk vagyok, gyógyszervegyész-mérnök MSc hallgató, 2014. óta a Kör tagja. Ebben az évben még tankörvezetőként tevékenykedtem. Később bekerültem a vezetőségbe, majd 2017. februárjában az a megtiszteltetés ért, hogy a Kör vezetőjévé választottak, úgyhogy azóta elnökként tevékenykedem. Amióta felvettek az egyetemre, csatlakozni szerettem volna a Körhöz, mert úgy vélem, hogy nagyon fontos, amit a mentorok csinálnak. Ez a véleményem azóta sem változott meg. Ezen kívül jó dolog egy ilyen társaság részének lenni.

Szabadidőm nem sok van, ugyanis kézilabdázom az egyetem mellett, de ha bármilyen kérdésetek van megtaláltok a koliban, vagy elekronikus úton, igyekszem minél hamarabb válaszolni.


Láng Borka
Rendezvényreferens, Alelnök

+36707701746
lang.borka@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Borka vagyok, harmadéves biomérnök hallgató, 2015 óta a Kör tagja. Már az első egyetemi héten nagyon megtetszett a Mentor Kör mentalitása és tudtam, hogy amint lehet jelentkezni fogok a képzésre. Miután felvettek, nem is kellett csalódnom a megérzésemben, egy kis család tagja lettem. 2016 tavaszán a tagok szavazata alapján bekerültem a Vezetőségbe, ahol az Adminisztrációs referens posztott láttam el. Idén februárban újra elnyertem a tagok bizalmát. Jelenleg a Rendezvényreferens tisztség az enyém, valamint az Alelnöki pozíciót is én látom el.
Kérdéseitekkel nyugodtan forduljatok hozzám, akár egyetemi akár más témával kapcsolatosan! :)


Németh Bence Zsolt
HR-referens

+36703641282
nemeth.bence@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Bence vagyok, harmadéves biomérnök hallgató, a legtöbben Benyóként ismernek.:)
2015 óta vagyok a Mentor Kör tagja. Ebben az évben vittem az első tankörömet, valamint ekkor váltam a Vezetőség tagjává. Eleinte Adminisztrációs referensként tevékenykedtem, jelenleg pedig a HR-referens pozícióját töltöm be.
Nagyon fontosnak tartom a mentorok munkáját, főleg az elsőévesek életében. Ezen felül egy nagyon jó és összetartó csapat részesei lehetünk, mely minket is segít, hogy helyt tudjunk állni az egyetemi életben.

Bármi kérdésetek van, nyugodtan fordulhattok hozzám email-ben, telefonon és akár személyesen is! :)


Hegedüs Bálint
Gazdasági referens

+36203582065
hegedus.balint@mentorvbk.hu

Sziasztok!

Bálint vagyok elsőéves Msc-és vegyészmérnök hallgató. A körbe 2014 tavaszán léptem be. Jelentkezésemnek oka kettős volt: tetszett, ahogy a mentorok, és amiért a mentorok dolgoznak, valamint egy jó kapcsolat alakult ki köztem és a tankörvezető mentoraim közt. Kezdetben csak kisebb feladatokat vállaltam el a körben, de ezeknek a komolysága egyre növekedett, míg végül 2016 tavaszán jelentkeztem vezetőségi tagnak.

Ha bármi kérdésetek lenne nyugodtan kerresetek meg személyese, telefonon vagy e-mailben :).


Kmetykó Dávid
Adminisztrációs referens

+36204372550
kmetykod@gmail.com

Sziasztok!

Dávid vagyok, de a barátaim csak Kmetyinek szólítanak. Harmadéves vegyészmérnök hallgató vagyok, a Körbe 2015-ben léptem be. A kezdetektől fogva tetszett a Mentor Kör és hamar eldöntöttem, hogy ez a nekem való, ide szeretnék jelentkezni. Két év után látom, hogy jól választottam, mert egy nagyon összetartó és családias közegbe csöppentem bele. Emellett nagyon fontos számomra az is, hogy segítsek eligazodni az elsőéveseknek egyetemi éveik kezdetén.
Köri tagságom alatt vezettem tankört, valamint szerveztem kisebb-nagyobb programokat is. Idén döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam vezetőségi tagként, sikerült bekerülnöm és azóta én vagyok a Kör Adminisztrációs Referense.

Bármilyen kérdésetek van nyugodtan keressetek email-ben, telefonon vagy személyesen. :)BME-VBK Mentor Kör

Belépés tagok számára

Webmail

Adatbázis

--------------------------   

--------------------------
Az egyetem térképe
--------------------------

A tanév időbeosztása
--------------------------

--------------------------

 BME-VBK Mentor Kör

bme

A BME-VBK Mentor Kör hivatalos honlapja. 2009-2014 © Minden jog fenntartva.

Levél a Mentor Körnek | Levél a szerkesztőnek | Elérhetőség | Öntevékeny kör | Facebook
Elnök: Kovács Márk
www.mentorvbk.hu